PUBLICITAT

El quartet de guitarres ‘40 Fingers’ arriba a l’Auditori Nacional d’Andorra

El Comú d’Ordino i Creand Fundació, encarregats de l’organització de l’actuació

Per El Periòdic

El quartet de guitarres 40 Fingers que actuarà a Ordino.
El quartet de guitarres 40 Fingers que actuarà a Ordino. | Creand Fundació

El quartet acústic de guitarres 40 Fingers, reconegut mundialment per les seves reinterpretacions de peces musicals de rock, pop i bandes sonores de cinema i sèries de televisió, actuarà el proper 20 d’octubre, a les 21.00 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra. Es tracta d’un concert organitzat pel Comú d’Ordino i Creand Fundació a través de l’Associació Festivals de la parròquia, la qual té l’objectiu de difondre i dinamitzar la cultura a Andorra amb concerts de qualitat i que puguin generar un ampli interès entre el públic.

Fenomen crossover italià

El quartet 40 Fingers va ser creat el 2017 i està composat per Matteo Brenci, Emanuele Grafitti, Enrico Maria Milanesi i Andrea Vitorri. A través de les seves figures, tots quatre compten amb un ampli repertori de diferents estils, que va des del rock i el jazz fins a la música llatina i famoses bandes sonores. Reconeguts com un ‘fenomen crossover italià’, junts exploren nous sons amb la tècnica del fingerpicking, combinada amb un estil únic que atrapa el públic de tot el món.

Així doncs, dins del seu repertori podem trobar des de peces dels Beatles o Beethoven fins a altres de The Police o d’Eric Clapton, així com famoses partitures de pel·lÍcules com Star Wars, Harry Potter o un medley de Disney. La reinterpretació que van fer de Bohemian Rhapsody de Queen va ser molt aplaudida i escoltada a Internet, sent inclús mereixedors de l’agraïment públic per part del grup. Les entrades es posaran a la venda a partir del 4 d’octubre, amb un preu de 30 euros (venda anticipada) i de 35 euros (dia del concert).

PUBLICITAT
PUBLICITAT