PUBLICITAT

Creand acull una conferència sobre el nou escenari econòmic

L’acte anirà a càrrec de Jordi Gual, professor d’Economia a l’IESE Business School

Per El Periòdic

El professor d’Economia a l’IESE Business School, Jordi Gual.
El professor d’Economia a l’IESE Business School, Jordi Gual. | Creand Crèdit Andorra

Creand Crèdit Andorrà posa en marxa la conferència Com fer front al nou escenari econòmic, a càrrec del professor d’Economia a l’IESE Business School, Jordi Gual. Aquesta xerrada forma part del nou cicle Talks, a través del qual es vol aproximar el coneixement d’experts de diferents àmbits d’una manera dinàmica i participativa. 

La conferència tindrà lloc el pròxim dimarts 10 d’octubre a les 19.00 hores, a la sala d’actes de l’edifici de Creand, i on Gual analitzarà els principals reptes econòmics actuals de la nostra societat, com són la situació financera, les perspectives dels tipus d’interès i les expectatives de creixement econòmic. A més, el professor explicarà els canvis que ha patit el context global, amb l’antagonisme entre Occident i la Xina i el retorn del proteccionisme com a principals eixos protagonistes.

Totes aquelles persones interessades en assistir a l’acte s’hauran d’inscriure prèviament al telèfon de contacte 888 888, o bé seguir-ho de manera telemàtica a través del següent enllaç: https://bit.ly/45Tyz0K, el qual també es pot trobar a les xarxes socials de l’entitat bancària.

Cal destacar que la conferència Com fer front al nou escenari econòmic forma part de les activitats que es promouen des de la Càtedra Creand d’Emprenedoria i Banca a l’IESE, la qual té l’objectiu de promoure la generació de valor des del coneixement a través de conferències divulgatives, la formació, la investigació i l’impuls de projectes emprenedors i que fomentin la nova economia.

Trajectòria lligada a l’economia

El perfil professional de Jordi Gual sempre ha anat, d’una manera o d’una altra, lligat a l’aspecte econòmic. És professor ordinari d’Economia de l’IESE Business School, a més de ser doctor en Economia per la Universitat de Califòrnia (Berkeley) i investigador del Center for Economic Policy Research de Londres. En l’actualitat, Gual forma part d’una sèrie de diferents consells d’administració i d’assessors d’importants empresaris i institucions nacionals i internacionals. 

Entre el 2016 i el 2021 va ser president de CaixaBank, assumint abans d’això les tasques de cap i director executiu de Planificació Estratègica i Estudis de la mateixa entitat bancària, així com les de director general de Planificació i Desenvolupament Estratègic de CriteriaCaixa. Durant un temps també va ser vicepresident del Cercle d’Economia, president de FEDEA, conseller econòmic en la Direcció General d’Afers Econòmics i Financers de la Comissió Europea a Brussel·les i professor visitant a la Universitat de Califòrnia, la Université Libre de Bruxelles i la Barcelona Graduate School of Economics.

Els mèrits de Jordi Gual s’han extrapol·lat a altres temes com la publicació de diverses tesis sobre temes bancaris, integració europea, regulació i política de competència. Avui dia també exerceix com a col·laborador habitual de La Vanguardia i altres diaris, atorgant-li el 2019 la Insígnia d’Or de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers. El 1999 va ser guardonat també amb el premi de recerca de l’European Investment Bank.

PUBLICITAT
PUBLICITAT