PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Toni Bou arriba com a líder provisional a l’X-Trial d’Andorra la Vella

La cita té lloc aquest dissabte a partir de les 18.00 hores al Poliesportiu d’Andorra

Per El Periòdic

Un instant de la presentació, ahir.
Un instant de la presentació, ahir. | @andorraworld

La seu d’Andorra Turisme a Encamp va ser ahir dimarts l’escenari de la presentació de l’X-Trial d’Andorra la Vella, una competició que es disputarà el pròxim dissabte al Poliesportiu d’Andorra a partir de les 18.00 hores. Amb la disputa de la cita de la capital andorrana comença la segona meitat de la temporada, que es va aturar després de la quarta prova amb Toni Bou (Repsol Honda Trial Team) com a líder de la classificació provisional del campionat amb 20 punts més que Jaime Busto (GasGas).

Els dos pilots van ser protagonistes destacats de la presentació d’aquest dimarts, que va comptar amb la presència de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, el cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, el secretari d’estat d’Empresa, Marc Saura, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku.

Cal recordar que aquesta serà la quarta vegada que Andorra la Vella aculli una prova mundialista des que es va iniciar la nova era del Campionat del Món d’X-Trial després d’haver tancat la temporada en dues ocasions: el 2019 i l’any passat.

Així doncs, els nou pilots participants hauran de superar dissabte cinc zones a la primera ronda i cinc més a la segona. Un cop sumats els punts de cadascuna d’elles, els tres millors passaran a la final que es disputarà sobre un recorregut de sis seccions.

A més de Bou i Busto, els participants de l’X-Trial d’Andorra la Vella seran Adam Raga (TRRS), Gabriel Marcelli (Repsol Honda Trial Team), Toby Martyn (Montesa), Matteo Grattarola (Beta), Benoit Bincaz (Sherco), Aniol Gelabert (Beta) i Billy Green (Scorpa).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT