PUBLICITAT

Presentació de la ‘Saison culturelle de la France en Andorre’

L’ambaixada de França a Andorra enceta una vintena d’actes culturals

Per El Periòdic

L'ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, en la presentació la Saison culturelle de la France en Andorre.
L'ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, en la presentació la Saison culturelle de la France en Andorre. | ANA/M.F.

Una vintena d’actes són recollits en La Saison culturelle de la France en Andorre, la programació impulsada per l’ambaixada de França a Andorra que donarà el seu tret de sortida el pròxim 27 d’octubre. Entre ells, destaquen el concert de l’orquestra de cambra de Tolosa amb el que s’estrena un nou partenariat amb el Consell General; l’adaptació de La Tempesta de Shakespeare posada en escena per Peter Brook i Marie-Hélène Estienne; l’actuació de la companyia del 3ème étage del Palau Garnier o l’obra de teatre Sélectionné, amb Amir Haddad. Així ho va posar en relleu l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet: «La voluntat ha estat preparar un programa eclèctic per a tots els públics i per a tots els residents del país, siguin o no francòfons, amb una especial atenció al públic jove».

L’ambaixador francès també va voler subratllar l’actuació de Richard Galliano en el marc del festival de jazz d’Escaldes-Engordany en el mes de juliol, així com d’altres cites musicals com l’actuació de Quatuor Mona al festival Amics de la Cambra Romànica o el concert de jazz del Trio Aeris en el marc del Sax Fest.

També, segons informa l’ANA, s’apostarà per lectures dramatitzades de teatre en col·laboració amb el comú de Sant Julià de Lòria, òperes en directe com  Don Quixot o mostres fotogràfiques amb el suport de FEDA i Visa pour l’image.

Acord d’associació

Qüestionat sobre l’acord d’associació, l’ambaixador va destacar que en aquest moment s’està arribant a un «període crucial», fent èmfasi en el fet i l’esperança «que hi hagi «un acord mutualment benèfic per a ambdues parts». Seguint aquesta línia, Tribolet va celebrar els «progressos molt sensibles» en qüestions importants per al Principat com poden ser la lliure circulació de persones. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT