PUBLICITAT

Campanya amb ajuts per fomentar el voluntariat internacional

Es tracta d’una iniciativa de l’Associació Carnet Jove i el ministeri d’Afers Exteriors

Per El Periòdic

Una imatge de la campanya.
Una imatge de la campanya. | Associació Carnet Jove

Es posa en marxa una nova campanya de sensibilització destinada a apropar la cooperació internacional i el voluntariat a les persones joves, promoguda per l’Associació Carnet Jove Andorra i el ministeri d’Afers Exteriors. Un dels objectius és la convocatòria per sol·licitar un ajut al voluntariat internacional, sent la tercera vegada que es duu a terme aquesta acció. En les edicions anteriors, celebrades el 2019 i el 2022, aquestes ajudes van ser tot un èxit i van permetre a tres joves d’Andorra realitzar projectes de voluntariat a l’estranger, en col·laboració amb les organitzacions Cooperand amb Llatinoamèrica i Aigua de Coco. Enguany, l’import s’ha incrementat fins els 1.400 euros per jove i un màxim de tres candidats. 

Tots aquells joves interessats en sol·licitar els ajuts poden visitar el lloc web oficial, a través del qual se’ls dona l’opció de seleccionar el projecte en el qual desitgen participar i completar el formulari amb les seves dades personals i les motivacions per emprendre una acció d’aquest tipus.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 30 de novembre de 2023, seleccionant-se els finalistes el 7 de desembre. Els dies 13 i 14 aquests seran entrevistats i el 19 del mateix mes es faran públiques les tres persones beneficiàries de l’ajut, així com dels suplents en previsió de possibles renuncies per part dels escollits.

PUBLICITAT
PUBLICITAT