PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les noves inspectores d’APDA juraran el càrrec aviat

Ensenyat va admetre que li neguiteja la situació de l’agència

Per El Periòdic

El síndic general, Carles Ensenyat.
El síndic general, Carles Ensenyat. | EL PERIÒDIC

El síndic general, Carles Ensenyat, va anunciar aquest dilluns en el marc d’unes declaracions amb motiu de l’ampliació dels serveis del BOPA que, si els presidents de la Comissió d’Interior ho avalen, les dues inspectores que s’han postulat per cobrir les baixes de l’Agència de Protecció de Dades (APDA), podrien jurar el seu càrrec en un termini d’entre una i dues setmanes a partir del dia vigent. «Pel que sembla hi ha dues candidates que compleixen tots els requisits formals: la part de capacitacions que es necessiten per ser inspector com també la voluntat de ser-ho. Suposo que seran nomenades aviat», va detallar Ensenyat.

Per altra banda, Ensenyat, qui va admetre que el neguiteja la situació amb la qual es troba actualment l’Agència, va puntualitzar que la baixa referent al càrrec de ‘tècnic o tècnica jurista’ també s’hauria de cobrir de manera bastant accelerada, ja que, tal com va indicar, el procediment s’estableix pel codi de relacions laborals. «Suposo que, a finals d’any, l’Agència ja tornarà a estar dotada de múscul», va avançar el síndic general.

Finalment, i amb relació a una pregunta sobre el fet de reformular l’entitat, Ensenyat va relatar que aquest procediment ja s’ha iniciat i es troba en mans de la Comissió d’Interior que precisament, havia previst fer la primera reunió de treball aquest mateix dilluns. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT