PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Govern està treballant per evitar futures cancel·lacions d’Air Nostrum

Torres va explicar que les cancel·lacions d’Air Nostrum afecten el sector turístic

Per Anna Mencos

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres.
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres. | VATEL ANDORRA

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, es va pronunciar sobre les cancel·lacions de vols de la companyia Air Nostrum. Ho va fer en declaracions als mitjans de comunicació durant la cerimònia d’inauguració del curs 2023-2024 de VATEL Andorra-Hotel & Tourism Business School. Torres va manifestar que «les cancel·lacions és evident que sempre afecten», i va explicar que des de la secretaria d’estat de transport, «s’està incidint moltíssim i nosaltres aquesta tardor de manera transversal amb la secretaria d’estat d’esports, veurem amb Air Nostrum quines són les mesures que prenem perquè això no succeeixi en un futur».

Torres va detallar que referent a les cancel·lacions, «hi ha elements que són naturals, com poden ser les condicions meteorològiques», però que «quan les incidències tècniques superen amb part, el percentatge de tolerància, doncs aquestes sí que ens fan preocupar». Cal recordar que el passat mes de setembre, el secretari d’Estat de Transports, Transició Energètica i Mobilitat, David Forné, es va reunir amb la direcció de la companyia per exposar el malestar del Govern al respecte. «S’espera un servei més acord a les expectatives que tens», va assenyalar Forné tot indicant que el servei el donen, però destacant les cancel·lacions fent que els vols «es desplacin d’un lloc a un altre, donant problemes a la gent».

El secretari d’Estat va comentar que «cada setmana fem amb ells un seguiment i ens expliquen qualsevol incidència que hagi passat», i va destacar que Air Nostrum «posen de la seva part». La xifra de cancel·lacions d’enguany és del 12%, una dada que «està una mica per sobre del que seria normal». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT