Les andorranes van fer un gran partit on van influir diferents factors

Per Sònia Lecha

Les jugadores celebrant un dels gols del partit.
Les jugadores celebrant un dels gols del partit. | Federació de Bòsnia.

La selecció femenina Sub15 ha guanyat 5-1 contra Bulgària. La seleccionadora, Catia da Silva, va comentar que «ha estat un gran partit pel que fa al resultat, però també per l’actitud, la intensitat i les ganes de les jugadores». Respecte a les rivals, la selecció búlgara, da Silva, va explicar que era l’única selecció que no sabien ben bé com jugaven o quines característiques tenien les jugadores». El primer gol del partit va arribar al minut 12 de la mà d’Èlia Quilez, i al minut 26 Carla Ber va marcar el 2-0. Uns minuts abans del final d’aquesta, les búlgares van marcar el 2-1. Respecte a aquesta última acció, da Silva, va detallar que «va ser en un gol de falta, però després no van tenir cap més ocasió clar per a poder fer gol». Les andorranes van començar la segona part amb ganes i Carla Ber, Edurne Canal i Ariadna Pernia van marcar tres gols que els va fer guanyar amb un 5-1. La seleccionadora va concloure dient que va ser un partit molt complet, és un grup que treballen molt bé i es mereixen aquesta victòria.