PUBLICITAT

Andorra i San Marino intercanvien impressions sobre l'acord d'associació amb la UE

Xavier Espot i Luca Beccari es van reunir telemàticament

Per El Periòdic

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, i el secretari d’Estat per a les relacions amb la Unió Europea, Landry Riba, durant la trobada d'ahir.
El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, i el secretari d’Estat per a les relacions amb la Unió Europea, Landry Riba, durant la trobada d'ahir. | Govern d\'Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, ha mantingut una trobada telemàtica amb el secretari d'Estat per als Afers Exteriors, per a la Cooperació Econòmica Internacional i les Telecomunicacions de San Marino, Luca Beccari, amb l'objectiu d'intercanviar impressions en el marc de l'acord d'associació que ambdós estats estan negociant amb la Unió Europea. Espot i Beccari han desgranat punt per punt l'avançament de les respectives negociacions, coincidint en la necessitat d'aprofitar el moment actual per assolir el millor acord en els pròxims mesos.

Durant la trobada, els dos mandataris han fet èmfasi també entorn les temàtiques més rellevants que encara queden per negociar, com per exemple el referit als serveis financers. Així, han acordat la necessitat de continuar treballant de forma coordinada entre els dos equips negociadors per afrontar aquestes temàtiques particulars i comunes.

La pròxima reunió entre Espot i Beccari tindrà lloc el pròxim 5 d'octubre a Granada, on ambdós continuaran teixint lligams en el marc de la Reunió de la Comunitat Política Europea (CPE). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT