PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mor un conductor andorrà en un accident múltiple

L'accident es va produir a les 23.00 hores a la C-14

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra. | El Periódico

Un conductor andorrà de 30 anys, Gil Santolària Rossell, ha mort aquesta nit en un accident múltiple a la C-14, a l’altura de Fígols i Alinyà, a l’Alt Urgell. En l’accident, que es va produir a les 23.00 hores s’hi van veure implicats tres vehicles amb matrícula del Principat. 

Per causes que encara estan investigant els Mossos d’Esquadra, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes amb posterior envestida d’un camió. Els turismes es van incendiar, però es va poder treure els dos conductors fora dels vehicles. La conductora de l’altre vehicle va resultar ferida menys greu i va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d'extinció de l'incendi amb línies d'aigua i d'escuma, retirada dels vehicles de la calçada i neteja de la via, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via es va tallar en els dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar a les 01.00 hores.

La mort del jove ha causat una gran commoció al país, en tractar-se d'un jove i que a més és fill del batlle Manel Santolària, un jurista de gran trajectòria al Principat.

La família Santolària Rossell rebrà el dol demà dia 3 d’octubre a les 16.00 hores al domicili familiar i la missa funeral tindrà lloc el dimecres dia 4 a les 11.00 hores a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT