Curiosejar amb la defensa pot donar resultats desfavorables

Tot i lluitar per l’empat, un altre canvi en defensa va acabar de sentenciar el partit

Per Maria Lozano

Una imatge del partit de dissabte.
Una imatge del partit de dissabte. | FCA

Revolucionar la defensa de l’FC Andorra va fer que els tricolor ho paguessin car dissabte passat al terreny del joc de l’Albacete.
Sarabia ja ho explicava en roda de premsa divendres: «L’Albacete és un conjunt que es mostra hàbil en el joc». I és que tot i que l’equip local en passades jornades no havia tingut sort en tirar en porteria, dissabte no va ser així. Els tricolos «se sentien forts», explicava Sarabia, però canviar la defensa va fer que els visitants es distraiessin.

Al principi del partit, els dos equips es van mostrar tímids en atac, però la defensa dels de Sarabia coixejava, i per una distracció al minut 30 l’FC Andorra encaixava el primer gol. Tot i que no seria el primer, una acció que els locals feien per la banda esquerra, feia moure el marcador 2-0, deixant desconcertats als tricolor.

Tot i així, el descans va servir per tornar a concentrar a l’FC Andorra i tornar a naturalitzar l’equip, i aquest canvi en l’alineació es va notar.

Així,i només en el minut 50, Petxarroman feia el 2-1, amb un centre de Manu Nieto que feia animar els tricolor a buscar l’empat. Sarabia doncs, va tancar amb tres, donant entrada a Iván Gil per Petxa, i els tricolor es van tornar a posar nerviosos, sobretot en defensa. En el temps complet, doncs, l’Albacete va sentenciar el partit, marcant el 3-1 i evitant tot intent de sumar un punt fora de casa.

Així, trenquen la ratxa de dos partits consecutius sense perdre. El pròxim partit és a casa contra el Saragossa.