PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra la Vella instal·larà plaques fotovoltaiques als Pouets

Serà la segona estructura fotovoltaica de la parròquia

Per El Periòdic

L’aparcament dels Pouets.
L’aparcament dels Pouets. | ARXIU ANA

El Comú d’Andorra la Vella instal·larà plaques fotovoltaiques als Pouets, després que un estudi dut a terme per la corporació confirmés que és viable col·locar-les a la coberta de l’edifici. Ara el comú ha convocat un concurs per procedir a la instal·lació d’aquestes.

L’objectiu és aprofitar l’energia que les plaques generin i es fa tenint en compte la voluntat de contribuir als objectius establerts que el 30% de la generació d’energia elèctrica sigui nacional l’any 2030 i que d’aquesta e 75% tingui origen e fonts renovables.

El comú té la intenció que l’impacte visual d’aquestes plaques sigui el menor possible i els detalls de la instal·lació s’acabaran de tancar un cop hi hagi sobre la taula les propostes al concurs que va sortir publicat aquest dijous passat al BOPA i que tenen fins el pròxim 9 de novembre per presentar-les.

Aquesta serà doncs la segona estructura fotovoltaica de la parròquia, ja que el comú compta també amb plaques solars a la coberta de l’edifici administratiu de la plaça Lídia Armengol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT