PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’aparcament del Parc Central tanca del 4 d'octubre al 3 de novembre

El de l’antiga plaça de braus reobrirà el proper 5 d’octubre

Per El Periòdic

Aparcament del Parc Central.
Aparcament del Parc Central. | ARXIU ANA

L’aparcament del Parc Central estarà tancat entre el 4 d’octubre i el 3 de novembre per la Fira d’Andorra la Vella.

El muntatge per a la 44a edició de la fira que se celebrarà entre el 27 i e 29 d’octubre, s’iniciarà el proper dijous 5 d’octubre, i per aquest motiu la instal·lació haurà de quedar lliure de cotxes. A partir del dimecres 4 ja no estarà permesa l’entrada de vehicles per l’avinguda Tarragona i pel carrer Pere d’Urg.

Una vegada s’hagi desmuntat tot després de la fira i estigui lliure, el pàrquing recuperarà les 540 places d’aparcament disponibles.

Tot i que estarà tancat, els dies 12,13,14 i 15 d’octubre, coincidint amb el Pont del Pilar a Espanya i tenint en compte l’elevada afluència de vehicles, s’aturarà el muntatge i es permetrà l’accés de vehicles.

D’altra banda, per facilitar l’aparcament al centre d’Andorra la Vella, es preveu que l’aparcament comunal de l’antiga plaça de braus torni a funcionar amb normalitat a partir del dia 5 d’octubre, coinciditn amb el tancament de l’altre.
Pel muntatge, l’accés a la minideixalleria situada a l’aparcament del Parc Central quedarà inhabilitada del 4 d’octubre al 3 de novembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT