PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les inscripcions per a l’‘Esquí diferent’ arrenquen dilluns

Hi haurà dos punts habilitats per poder fer les, el Serradells i el Prat del Roure

Per El Periòdic

Infants inscrits en una edició anterior de la proposta ‘Esquí diferent’.
Infants inscrits en una edició anterior de la proposta ‘Esquí diferent’. | Comú d\'Andorra la Vella

Les inscripcions de l’activitat ‘Esquí diferent’ Temporada 2023-2024 per als infants residents a les parròquies d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella s’obren el dilluns 2 d’octubre. La proposta consisteix en una escola esportiva d’esquí alpí organitzada per l’Esquí Club Andorra, amb el suport dels comuns d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany.

Hi haurà dos punts habilitats per poder fer les inscripcions dels infants residents a les dues parròquies. D’una banda, els de la capital podran adreçar-se al centre esportiu dels Serradells. De l’altra, els d’Escaldes-Engordany ho podran fer al Prat del Roure. A partir del 6 de novembre s’obriran les inscripcions als infants residents a altres parròquies, que s’hauran d’adreçar al local social de l’Esquí Club d’Andorra.

L’activitat consta de 20 dies d’esquí d’alpí, a partir del 16 de desembre i fins al 7 d’abril. A més a més, aquesta activitat disposa d’un servei d’autobús per a traslladar i recollir els infants inscrits. Els infants nascuts entre els anys 2011 i 2015 esquiaran els dissabtes i els nascuts entre el 2006 i el 2010 ho faran els diumenges.

El preu de l’activitat per als infants residents a les parròquies d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella és de 180 euros. Per a infants residents a altres parròquies serà de 280 euros, segons consta a la pàgina web del comú de la capital.

Tots els inscrits podran participar en una reunió informativa que tindrà lloc el dia 27 de novembre, a les 20.30 hores, al centre cultural la Llacuna d’Andorra la Vella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT