PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Endavant renova l’executiva del partit

El partit tanca amb superàvit la despesa de la campanya electoral

Per El Periòdic

L’executiva del partit.
L’executiva del partit. | Andorra Endavant

En l’Assemblea general d’Andorra Endavant celebrada aquesta setmana, el partit liderat per Carine Montaner va fer una renovació de la seva executiva. Així, la formació segueix amb Montaner com a presidenta i administradora, Isabel Orobitg com a vicepresidenta, Victor Martin és el nou secretari general, Nathalie Benard de secretària d’organització, i Patrick Maurel de secretari de relacions internacionals.

El partit va anunciar també que ha tancat amb un superàvit de 16.900 euros la despesa de la campanya de les eleccions generals. La despesa s’ha dividit en 12.000 euros en fer la campanya, incloent-hi els cartells, la sessió de fotos, el míting, l’elaboració del web i el programa electoral. En l’assemblea van explicar també que es va rebre 22.635 euros de subvenció de Govern pel resultat obtingut i 6.276,16 euros per la confecció de les llistes.

Dimecres també es va elegir els presidents del comitè de joves, que encapçalaran Laia Córdova com a presidenta i Rui Da Costa com a vicepresident. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT