PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La màgia dinamitzarà el centre històric de la capital

Per El Periòdic

La membre de la junta de l'Associació centre històric d'Andorra la Vella Mercè Canals; el cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri i la presidenta de l'associació, Ana Cerezo, durant la roda de premsa de presentació de 'Màgic Històric'.
La membre de la junta de l'Associació centre històric d'Andorra la Vella Mercè Canals; el cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri i la presidenta de l'associació, Ana Cerezo, durant la roda de premsa de presentació de 'Màgic Històric'. | ANA / M.F.

‘Màgic històric’ serà el nou esdeveniment amb el qual l’Associació Centre Històric d’Andorra la Vella pretén dinamitzar el nucli de la capital, segons va informar l’ANA. El cònsol menor de la parròquia, Miquel Canturri, va destacar que, amb aquest nou esdeveniment, es pretén innovar i incidir amb noves fórmules que animin als visitants a endinsar-se en el nucli antic de la capital, a més d’afegir que el comú dona suport a aquesta cita, que tindrà lloc el cap de setmana del 12 al 14 d’octubre. Diferents activitats com un joc de pistes o actuacions a restaurants són algunes de les propostes que conformen el nou projecte de la capital.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT