PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit d’estrena del film ‘Els horitzons del gegant de pedra’

El reportatge commemora el 20è aniversari del Parc Natural del Comapedrosa

Per El Periòdic

Parc Natural del Comapedrosa.
Parc Natural del Comapedrosa. | Comapedrosa

Ahir al vespre, a les 19.30 hores, va ser presentat el reportatge audiovisual ‘Els horitzons del gegant de pedra’, un documental elaborat per la periodista Laura Cugat i el reporter gràfic Ricard Tenza, amb motiu de la commemoració del 20è aniversari de la creació del Parc Natural del Comapedrosa. L’estrena del film va despertar bastant interès dins de la societat andorrana, arribant a exhaurir les quasi 300 entrades disponibles per a la presentació d’ahir en molt poc temps.

Cugat i Tenza, amb la producció de Ràdio i Televisió d’Andorra, van decidir filmar aquest reportatge a causa de la seva gran passió per la muntanya que els ha portat a esdevenir uns grans coneixedors del Parc Natural del Comapedrosa. El documental també ha comptat amb el suport gràfic del fotògraf massanenc, Jaume Riba, qui ha cedit imatges per a la seva realització i la seva expertesa en reportatges de muntanya.

El sold out d’entrades per a la presentació del documental va ser un clar indicador de l’èxit i l’interès que ha despertat el reportatge. En paraules del conseller de Medi Ambient del Comú de la Massana, Sergi Gueimonde, «a la parròquia i al país, tenim molta gent aficionada a la muntanya i que estima el Parc Natural. Per això pensem que hi ha molta gent interessada a veure el documental».

Aquest repassa les dues dècades del parc, començant per la seva constitució l’any 2003 amb l’aprovació de tot l’equip comunal encapçalat per Antoni Garrallà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT