PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Accident amb dos ferits a Escaldes-Engordany

Dos residents de 60 i 48 anys han resultat ferits

Per El Periòdic

Els bombers intervenint a l'accident.
Els bombers intervenint a l'accident. | ANA

Aquest matí a les 08.48 hores s'ha produït un accident a la parròquia d'Escaldes-Engordany, a la Carretera General 2, Pk. 1'300, entre dos vehicles, un Hyundai Santa Fe de matrícula andorrana i un Volkswagen Tiguan espanyol. Els dos conductors residents, una dona de 60 anys i un home de 48 anys, han resultat ferits en l'accident entre ambdós vehicles i han estat traslladats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

A les 12.04 hores a Santa Coloma, s'ha produït un altre accident entre una camioneta Isuzu D-Max i una motocicleta Husqvarna 701, ambdós amb matrícula del Principat. El pilot de la motocicleta, un individu menor d'edat de 17 anys, va resultar ferit en l'incident.

Segons ha informat el departament de Mobilitat, el trànsit ha pogut ser restablert amb relativa facilitat, ja que, a les 17.55 hores, la circulació a tota la xarxa viària del Principat ja ha estat fluida sense més incidències pels dos accidents produïts ni altres incidents significatius que afectessin la xarxa viària nacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT