PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èric Barbeitos finalitza cinquè al Mundial

Brenda Luque assoleix la catorzena plaça i Jana Galabert tancarà la participació andorrana durant la matinada

Per El Periòdic

Imatge de la delegació andorrana.
Imatge de la delegació andorrana. | FAP

Aquesta matinada, en categoria júnior masculina, Èric Barbeitos defensava la tercera posició aconseguida en el programa curt, que feia estar provisionalment en lloc d’aconseguir una medalla. Però no ha pogut ser. Així, el programa llarg ha situat l'andorrà sisè, cosa que l’ha relegat a la cinquena plaça final en el mundial de patinatge artístic d’Ibagué (Colòmbia). Amb 144.87 punts, Barbeitos ha mostrat la seva qualitat a la pista, i com el marge de millora encara és molt gran. El campió de la categoria ha estat l’espanyol Arnau Pérez amb un total de 209.05 punts.

En categoria femenina Brenda Luque ha acabat en catorzena plaça final amb un total de 94.41 punts, remuntant la divuitena posició que va obtenir després del programa curt. La patinadora ha tornat a demostrar el seu caràcter a la pista i com no s’arronsa en els moments importants. La guanyadora ha estat la portuguesa Magdalena Costa amb 236.38 punts.

La matinada d'avui, Jana Galabert tancarà la participació andorrana en el mundial a la categoria sènior, amb el seu programa llarg.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT