PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martín destaca la defensa tricolor i reconeix que cal millorar en atac

L’FC Andorra visita dissabte a l’Albacete, «un gran equip que segur jugarà amb molta força»

Per Pol Forcada Quevedo

Álvaro Martín durant el partit contra l’Sporting.
Álvaro Martín durant el partit contra l’Sporting. | @FCANDORRA

Després de trencar la mala ratxa, l’FC Andorra espera continuar sumant i mantenint el nivell, almenys en la faceta defensiva, dels anteriors partits. Un dels nouvinguts, Álvaro Martín, va comentar ahir que l’equip tricolor està treballant «molt bé defensivament» i que això s’està «veient reflectit al camp» amb les porteries a zero contra l’Oviedo i l’Sporting. Tot i això, el migcampista va reconèixer que cal millorar en atac. «A dalt ens està costant tenir aquesta paciència», va explicar, tot indicant, també, que quan entri el primer gol «tot anirà bé perquè els resultats estan arribant».

Per mantenir la dinàmica, els andorrans visitaran dissabte a les 21.00 hores el Carlos Belmonte per enfrontar-se contra l’Albacete, 15è classificat amb dos punts menys que els de Sarabia. «A casa seva no han perdut i en som conscients», va explicar Martín, «són un gran equip i al jugar a casa segur sortiran amb molta força», va afegir abans de dir, però, que «tots els conjunts que juguen contra nosaltres es tiren una mica enrere».

A títol personal, el madrileny va jugar contra l’Sporting el seu primer duel com a titular: «Em vaig veure molt bé i estic molt content per ajudar l’equip». Demanat per la seva adaptació, va indicar que se sent molt a gust i amb un joc «que m’ajuda molt», a més de jugar amb un rol diferent.

Finalment, va assenyalar que l’FC Andorra té marge de millora: «Portem molt pocs matxs i encara queda molt, i com més temps passi, serà tot millor», va finalitzar abans d’iniciar l’entrenament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT