PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

FEDA incrementa un 7% els preus de la xarxa de calor

La fase 3 de la xarxa de Calor a Prat de la Creu clou la setmana vinent

Per Maria Lozano

La xarxa de calor d’Escaldes-Engordany.
La xarxa de calor d’Escaldes-Engordany. | Arxiu ANA

El Consell de Ministres va aprovar ahir la modificació del decret relatiu a les tarifes de la venda minorista de fred i de calor útil, a demanda de FEDA, ja que afecten les xarxes de calor que actualment té FEDA Ecoterm. Aquesta modificació té l’objectiu d’aplicar una revisió de les tarifes actuals, així com també deixar sense efecte l’exempció que s’aplicava actualment en relació als drets de connexió.

Des de l’aprovació de les tarifes de les xarxes de calor, l’any 2016, s’ha aplicat una exempció al pagament dels drets de connexió a la xarxa per als edificis que es connectessin durant els tres primers anys per cada projecte. Actualment, es considera que s’ha superat la fase de consolidació del sistema de calefacció sostenible.

Per aquest motiu, s’aplicarà un 50% de descompte sobre aquests imports als clients que signin el contracte de connexió durant el termini d’estudi i de promoció. La modificació a més, preveu un increment de les tarifes fixes al 7%, per reforçar la capacitat d’inversió en l’alternativa energètica, per arribar a noves zones no contemplades a l’inici.

Afectacions al trànsit a Prat de la Creu/  La fase 3 de la xarxa de calor de FEDA Ecoterm a Andorra la Vella, corresponent al carrer Prat de la Creu es conclourà la setmana vinent. Els treballs començaran el pròxim 2 d’octubre i finalitzaran el mateix divendres. Durant aquests dies la circulació es veurà afectada en el tram del carrer Prat de la Creu a l’altura de l’aparcament del Parc Central 2, on es donarà un pas alternatiu als vehicles. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT