PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UdA i l’IAD s’uneixen per fer accions a favor de la igualtat

Un dels objectius és l’organització de programes de formació que facilitin l’aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats

Per El Periòdic

UdA
UdA | El rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, i la secretària general de l’IAD, Montserrat Ronchera, durant la presentació del conveni.

La Universitat d’Andorra (UdA) i l’Institut Andorrà de les Dones (IAD) van signar ahir un conveni de col·laboració per desenvolupar projectes d’interès comú enfocats per a fomentar la igualtat de gènere. Entre els objectius de l’acord hi ha l’organització de programes de formació que facilitin l’aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats a la no-discriminació entre homes i dones, i l’impuls d’accions per a fomentar la docència amb perspectiva de gènere a les diferents branques formatives de l’UdA, a més d’incrementar la presència de dones en les carreres masculinitzades.

El conveni, també preveu l’organització d’activitats dirigides a la comunitat universitària i a la societat en general en matèria d’igualtat de gènere. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT