PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els premis AWE es posposen al 20 de novembre

La causa és que el congrés americà no haurà pogut aprovar el pressupost de l’estat

Per El Periòdic

Les premiades del programa.
Les premiades del programa. | Andorra Business

La cerimònia de lliurament de la segona edició dels premis AWE (Academy for Women Entrepreneurs) no es podrà celebrar el proper 2 d’octubre tal com estava previst i l’acte es traslladarà al 20 de novembre. Segons van explicar des d’Andorra Business, qui col·labora en l’organització dels premis conjuntament amb l’Associació de Dones d’Andorra (ADA), el Consolat General dels Estats Units va comunicar que l’ambaixadora Julissa Reynoso, així com la cònsol general Katie Stana, han de cancel·lar la seva visita al Principat tenint en compte que el mateix 2 d’octubre el congrés americà no haurà pogut aprovar el pressupost de l’estat, cosa que implicarà «que les institucions americanes queden sota fortes restriccions fins que no s’aprovi aquest text».

Des d’Andorra Business, per tant, van lamentar que finalment l’esdeveniment no pugui tenir lloc per a la data prevista, ja que per a aquesta cerimònia «és important que hi hagi representació dels EUA perquè subvencionen el programa». Així doncs, s’ha fixat una nova data que serà el 20 de novembre a les 18.00 hores. Això sí, caldrà esperar més endavant per confirmar l’emplaçament perquè a hores d’ara no se sap si l’hotel escollit tindrà disponibilitat.

AWE és un programa d’emprenedoria finançat pel departament d’Estat dels EUA que té com a objectiu impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors liderats per dones. Totes les participants formaran part de la gran xarxa global d’emprenedores AWE que compta amb més de 25.000 dones de 100 països d’arreu del món. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT