PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xerrada amb lliçons de vida d’Albert Llovera per als joves

Va exposar les dificultats que ha de vèncer i també en els reptes que es planteja

Per El Periòdic

La xerrada motivacional del pilot Albert Llovera, aquest dimecres.
La xerrada motivacional del pilot Albert Llovera, aquest dimecres. | ANA/M. F.

«Hem de ser bona gent i hem d’estar atents per aprofitar i per gaudir cada moment, tant a la feina com amb la diversió». Aquest és un dels missatges que el pilot Albert Llovera va transmetre als joves que van formar part en la xerrada motivacional que va tenir lloc ahir dimecres a la tarda al Rusc, convidat pel servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella. També va incidir molt en la perseverança, ja que sovint el fet de tenir les coses «fàcils» ens pot fer caure en «l’avorriment».

Així, va exposar als joves les dificultats que ell ha de vèncer en el seu dia a dia i també en els reptes que es planteja, com pot ser anar al Dakar, una participació que vol repetir de cara a l’any que ve. «La lluita per aconseguir-ho és el que a mi m’agrada més i després, aconseguir-ho». Llovera va recordar als joves que molts dels problemes ens els creem nosaltres mateixos i ha destacat que el que cal en aquesta vida és tenir «una actitud totalment diferent per gaudir-la més». De fet, els va animar a gaudir de l’esport, de les amistats, de la família i tot en un entorn ideal com és Andorra. I no va deixar de banda consells com per exemple «menjar bé o hidratar-se bé».

El pilot va destacar que avui en dia manca «un contacte més directe i més humà» entre les persones, va apel·lar els joves a no creure que els amics són «’likes’ o són Instagram» i va recordar una infància en la qual ell jugava al barri a futbol. Per tant, va recomanar als joves cuidar-se, fent esport, menjant bé, hidratant-se, gaudir de la vida i també ser bona persona.

La consellera de Joventut d’Andorra la Vella, Judit Ruiz, va destacar la importància que esportistes com Albert Llovera puguin transmetre els seus «valors» als joves i va destacar que la intenció del comú és fer altres xerrades com la d’aquest dimecres amb altres esportistes, com per exemple els del MoraBanc, segons informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT