PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rius, Gabriel i Cornella sumen hores de gegant i un petit bloc de supergegant a Ushuaia

L’equip encara té per davant una setmana d’entrenaments i la seva tornada està prevista pel 3 d’octubre

Per El Periòdic

L'equip a Ushuaia.
L'equip a Ushuaia. | FAE

L’equip masculí de tècnica de la FAE, amb Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, està immers en plena preparació de la temporada a Ushuaia (Argentina). Els andorrans, després d’uns primers dies d’eslàlom, les últimes jornades han estat dedicant-les a entrenar la disciplina de gegant. Dimarts van començar, a més, un petit bloc de supergegant de dos dies.

L’equip encara té per davant una setmana d’entrenaments. La seva tornada està prevista pel 3 d’octubre i, fins que arribi el moment, els entrenaments estan sent intensos i de qualitat. Així ho va explicar el responsable tècnic, Fred Beauviel: «Tècnicament hem aprofitat molt bé les condicions d’aquí, sobretot per fer gegant. Vam fer eslàlom els primers dies, però com que tornarem a fer eslàlom a Peer, hem aprofitat les condicions i hem pogut compartir entrenaments amb els equips de Copa d’Europa d’Itàlia, de França i Bartu també ha pogut entrenar igualment amb l’equip de Copa del Món de França».

A Ushuaia estan trobant molt bones condicions per posar a to als tres esquiadors: «Hem tingut bones condicions de pista, estem bastant contents de la correcció tècnica dels nois en gegant i aquest dimarts vam començar unes sessions de supergegant». Seran dos dies de super, perquè l’equip tècnic, format per Beauviel i Greg Ribotto, considera que afegir entrenaments de velocitat beneficia a les altres disciplines. «Aquest és un grup tècnic, però a cada disciplina es pot anar a buscar coses que sumen per les disciplines tècniques», va assegurar el responsable tècnic.

Després d’aquests dos dies de velocitat, Rius «tornarà a la seva especialitat, que és l’eslàlom, durant els dies que quedaran, i veurem amb Bartu i Xavi si seguim fent gegant, perquè per ells el primer objectiu més proper és la Copa d’Europa de gegant de Zinal, al desembre», va especificar Beauviel. Aquesta cita serà el 7 i 8 del darrer mes de l'any.

A Ushuaia, l’equip està trobant-se amb les millors condicions. Beauviel va destacar l’estada com a molt profitosa, encara quan resta una setmana per davant: «Realment, venir aquí a Ushuaia és molt productiu perquè sempre tenim condicions d’esquí i bones pistes, i bons companys d’entrenaments».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT