PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’APDA confirma la dimissió de dues treballadores

L’agència ha iniciat ja el procés per cobrir les places vacants

Per El Periòdic

La directora de l’APDA, Resma Punjabi, en una roda de premsa.
La directora de l’APDA, Resma Punjabi, en una roda de premsa. | APDA

L’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA) confirma la dimissió en bloc de dues treballadores, una tècnica jurista i una tècnica administrativa. Aquesta situació, esquiva i sobrevinguda, s’ha produït després que fa aproximadament un parell d’anys la nova direcció de l’APDA, encapçalada per Resma Punjabi, emprengués una gestió de canvi estructural i organitzacional que va topar amb l’oposició i resistència de les persones sortints.

Des de l’APDA s’entén que qualsevol canvi pot generar entrebancs a vegades difícils de superar, però també «considerem que ens trobem en un moment social en què es requereix la flexibilitat i resiliència de tots els professionals implicats en el bon funcionament de l’Agència i la seva vocació de servei públic», explicava ahir l’entitat a través d’un comunicat.

Finalment, informen que en aquests moments ja s’està treballant per cobrir les places vacants mitjançant la publicació de dos edictes al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), que es faran saber durant el dia d’avui. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT