PUBLICITAT

L'ordre de detenció del youtuber que va insultar a la Policia, en mans de la Batllia i la Fiscalia

'ElmilloR' no es retracta de les paraules dites en la gravació

Per Alex Montero

El youtuber 'ElMillor'.
El youtuber 'ElMillor'.

Un vídeo publicat a la xarxa social X (coneguda anteriorment com a Twitter) pel youtuber 'ElmilloR' ha fet saltar totes les alarmes al país. En ell, l'implicat afirma que va ser aturat la nit de dijous a divendres en un control d'alcoholèmia, on va donar negatiu, però assegurant que el policia en qüestió és "un puto subnormal": "És un puto pringat amb ínfules de grandesa que només es veu amb capacitat per ser superior quan atura a algú en un puto control", va afirmar el youtuber. Aquestes no van ser les úniques paraules amb les quals es va referir, sinó que també va declarar que "amb una mala llet que flipes, vull confirmar que el col·lectiu d'humans que formen el 100% dels cossos de Policia són uns putos subnormals"

Elm Chertó Gallostra (nom real de l'implicat) va concloure la gravació mencionant que "no sé si han de passar un test de gilipolles, de pringat i d'amargat perquè menuda barbaritat", afegint que "si ets policia, ets realment gilipolles. No hi ha més"

Tot feia indicar, però, que el youtuber es retractaria de les seves paraules en les posteriors hores, però res més enllà. En un dels seus directes de Twitch, 'ElmilloR' es manté en les seves paraules i afirma que el policia que el va aturar "és un subnormal que hauria de perdre la seva feina perquè és un professional de merda i un càncer per a la societat, per als teus companys i per a qualsevol persona del teu entorn". Sí que lamenta el fet d'haver generalitzat, ja que, tal com ell mateix relata, "em vaig escalfar molt, però no tots els policies són així. El meu missatge va ser molt genèric perquè estava molt cabrejat per la negligència i incompetència d'un policia andorrà"

La resposta de la Policia d'Andorra no s'ha fet esperar, i tot i que no és la primera polèmica que el youtuber protagonitza, sí que és la primera que té una relació directa amb el país. Segons han informat fonts oficials del Cos Policial a EL PERIÒDIC, "s'està fent la investigació pertinent, però no depèn tant de nosaltres. És la Batllia qui ha de decretar l'arrest", fent èmfasi, però, en què "és molt trist que s'estigui allargant tant una qüestió així". 

Tanmateix, s'està analitzant amb Fiscalia si hi ha elements per atribuir un possible delicte d'odi a l'implicat, tot i que s'espera que aquesta "doni una resposta abans de finals de setmana", ja que del contrari, "l'únic que s'aconseguirà és que aquesta persona marxi del país". Una vegada es tingui constància de la decisió, es procedirà a interrogar el jove amb possibilitat "que acabi sent detingut", perillant així la seva renovació de l'autorització per residir a Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT