Mejía es fa amb la 6a plaça del seu grup d'edat de la World Triathlon Championship

Esteban i Prada finalitzen 52è i 57è, respectivament, del seu grup

Mejía a Pontevedra.
Mejía a Pontevedra. | FATri

El passat cap de setmana es va disputar les finals de la World Triathlon Championship a Pontevedra, on van participar tres triatletes del Club Triatló Serradells, dos d’ells com a representació andorrana en les finals.

En la modalitat de Super Sprint, que va tenir lloc el divendres, Carlos Andres Mejía Gallego va assolir una sisena posició en el rànquing mundial del seu grup d’edat 15-19, amb un temps de 24'13'' a 1’20’’ del primer classificat. Els parcials que va fer en cursa van ser de 3’44'' en la natació que va ser 300 metres, 10’14'' en el sector de bicicleta amb 6,4 quilòmetres i 5’20'' a la cursa a peu completant els 1,6 quilòmetres.

Per altra banda, en la modalitat Standard (olímpica) que es va disputar ahir, Jose Antonio Esteban Orduna va finalitzar la cursa amb uns parcials de 31’22'' els 1.500 metres de natació, 01h13'06'' el circuit de 35 quilòmetres de bicicleta i 45’49'' els 10 quilòmetres de cursa a peu, mentre que Pedro Jose Prada San Roman va finalitzar la mateixa modalitat en un temps de 02h45’38’’ amb uns parcials de 28’50'' els 1.500 metres de natació, 01h19'22'' el circuit de bicicleta i 47’04'' la cursa a peu, quedant 52è i 57è respectivament del rànquing mundial del seu grup d’edat.