PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més presència del Centre d'Orientació Educativa i Professional gràcies a la col·laboració dels comuns

Una psicopedagoga del centre es desplaçarà periòdicament pels punts joves de les corporacions

Per El Periòdic

Un moment de la taula mixta de joventut celebrada aquest dilluns al matí.
Un moment de la taula mixta de joventut celebrada aquest dilluns al matí. | SFGA/JAViladot

El secretari d'Estat d'Esports i Joventut, Alain Cabanes, va exposar ahir al matí les línies estratègiques del Govern en matèria de joventut per a aquesta legislatura. Ho ha fet en el marc de la taula mixta de joventut, presidida per la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i on, a banda dels actors polítics i tècnics de joventut de totes les institucions de l'Estat, hi participa també el Fòrum Nacional de la Joventut i l'associació Carnet Jove.

Durant la trobada es va anunciar que, amb l'objectiu d'acostar el servei que ofereix el Centre d'Orientació Educativa i Professional (COEP) a la joventut, una psicopedagoga del centre es desplaçarà periòdicament pels punts joves dels comuns. Amb aquesta acció, des de l'àrea de Promoció de la Joventut i el Voluntariat es vol reorientar el funcionament del COEP per tal que sigui més accessible per tothom.

La reunió de la taula mixta de joventut també va ser l'ocasió per exposar el treball de camp que s'està duent a terme per tal d'elaborar de nou Pla nacional de la joventut. Un projecte que té com a objectiu marcar les línies d'actuació del Govern en aquesta matèria i que es va començar a treballar durant la darrera legislatura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT