Sandra Herver assoleix la 7a posició en la 2a Jornada de la Lliga Nacional Espanyola

Moreira acaba cinquè de grup i es queda fora del tall a segona ronda

Instant d'un combat.
Instant d'un combat. | RFEK

El passat cap de setmana es va disputar a la ciutat de Gijón la segona jornada de la Lliga Nacional Espanyola de Karate (RFEK) en les categories Cadet i Absoluta, on Karate Xavi Andorra va tornar a competir amb Silvio Moreira (categoria sènior) en la modalitat de Kata i Sandra Herver (sènior -61 kg) en la modalitat de Kumite. Herver es va enfrontar en primera ronda a l’actual número u de la categoria, Noelia Grau, a qui no va poder superar, perdent el seu combat per 4-0. Donat que Grau va arribar a la final, l'andorrana va entrar en repesca i en el primer combat es va enfrontar a Daniela Otero, a la qual no va poder superar perdent pel Senshu (punt d’Or) després d’empatar el combat a u, assolint així la setena posició en una cita que li ha servit per agafar ritme de competició.

Per la seva part, Moreira va estar enquadrat en el grup tres dels quatre que hi havia, i va sortir a competir en la posició sis dels nou que hi havia. El seu exercici tècnic li va donar una nota de 24,20 punts, que el va deixar en el cinquè lloc del grup, deixant-lo d’aquesta forma fora del tall a segona ronda, ja que només passen els quatre millors de cada grup.

Cal destacar que la màxima competició espanyola va acollir als millors karateques del país veí a la recerca d’una plaça per la Gran Final que es disputarà el pròxim mes de desembre a Màlaga i a on només competiran els vuit millors classificats de cada categoria.