PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno, a l’estada a Ushuaia: «Tinc bones sensacions»

La primera cita de la Copa del Món de velocitat per ella serà a Zermatt-Cervinia (Itàlia), del 15 al 19 de novembre

Per El Periòdic

Cande Moreno durant un entrenament a Ushuaia.
Cande Moreno durant un entrenament a Ushuaia. | FAE

L'inici de la temporada competitiva d'esquí està cada cop més a prop i les esquiadores estan aprofitant al màxim les darreres setmanes de preparació a l'hemisferi sud, ara que ja s'ha acabat l'hivern austral i estan ja en primavera, després de l'equinocci de fa quatre dies. En aquesta situació es troba l'esquiadora de la FAE Cande Moreno, que afronta la darrera setmana d'entrenament a Ushuaia, a l'Argentina, abans de tornar a Europa per encarar el tram final de la preparació.

«Estic tenint molt bones sensacions», explicava l'esquiadora que, durant les darreres setmanes, ha pogut entrenar amb l'equip nacional francès de velocitat. «Estic entrenant aquí amb l'equip de Copa del Món de velocitat de noies de França i està anant superbé, tinc molt bona relació amb ells i em permet estar-me comparant amb noies de molt bon nivell», va declarar.

A més a més, Moreno s'ha pogut batre amb esquiadores de primer ordre com és el cas de les italianes Frederica Brignone o Sofia Goggia, que també estan a la 'fi del món' entrenant i veure el nivell en què es troba actualment. La primera cita de la Copa del Món de velocitat per ella serà a Zermatt-Cervinia (Itàlia), del 15 al 19 de novembre, tot just d'aquí a un mes i mig.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT