PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’obre el període d’inscripció per al curs ‘Aprèn a emprendre’ del Centre de Formació al Llarg de la Vida

Es basa en programes d’entrenament intensiu de curta durada amb una metodologia eminentment pràctica

Per El Periòdic

El cartell del curs.
El cartell del curs. | Govern d\'Andorra

'Aprèn a emprendre' és el nou curs intensiu que ofereix el Centre de formació al Llarg de la Vida. Té com a objectiu formar persones en les habilitats bàsiques necessàries per emprendre i oferir eines d’emprenedoria i de marc econòmic i empresarial a les persones que estan valorant desenvolupar una idea de negoci i que volen adquirir els coneixements suficients per a poder-la fer realitat.

Els inscrits aprendran a fer els tràmits necessaris per obrir una empresa a Andorra, a tenir en compte els aspectes financers i de comptabilitat, i a utilitzar eines de comunicació eficients per donar-la a conèixer.

El curs intensiu és un mètode innovador que constitueix un tipus de formació alternativa a les vies tradicionals. Es basa en programes d’entrenament intensiu de curta durada, amb una metodologia eminentment pràctica, i que cerquen una ràpida inserció en el món econòmic. Es realitzarà durant tres setmanes i serà impartit per professionals experts. S’estructura en tres mòduls: La creació d’un comerç (12 hores); comunicació i màrqueting (15 hores) i comptabilitat, fiscalitat i finançament (nou hores).

El curs s’ofereix de manera gratuïta i s’impartirà a les aules del centre. Hi podrà accedir el públic en general, major de 18 anys. Les inscripcions es poden fer des d’ahir fins al 4 d’octubre de manera virtual al web http://www.cflv.ad/.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT