PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home de 31 anys per amenaçar de mort la seva exparella

La Policia arresta dos residents per possessió d'heroïna i per conduir amb una taxa de 0,85 grams per litre de sang

Per El Periòdic

Un vehicle de la policia.
Un vehicle de la policia. | Arxiu ANA

La Policia va arrestar dissabte a les 08.10 hores un home un no resident 31 anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat. Els agents, de fet, ja van actuar el dia anterior quan se'ls va requerir vers les 20.00 hores a la vila de Soldeu, ja que l'interessat es va desplaçar al domicili de la seva exparella i la va amenaçar de mort. Quan els agents van arribar sobre lloc, l'interessat ja no hi era i es va iniciar una recerca per tal de localitzar-lo. Finalment, l'endemà, se'l va localitzar a l'interior d'un hotel de Sant Julià de Lòria i es va procedir a la seva detenció.

Aquesta ha estat una de les tres detencions que la Policia va dur a terme durant el cap de setmana. Delictes contra la integritat física i moral, la llibertat, la salut pública i la seguretat col·lectiva.

D'altra banda, diumenge a les 00.35 hores en un control rutinari a la frontera del riu Runer, es va detenir un home resident de 48 anys per possessió de 2,1 grams d'heroïna.

Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, es va arrestar un home resident de 22 anys per conduir amb una taxa de 0,85 grams per litre de sang.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT