PUBLICITAT

El Dr. Michel Rogé obre la porta al primer congrés de dentistes

La sèrie de conferències es donen amb motiu del 30è aniversari de l’obertura de la clinica Dental Rogé

Per Alex Montero

Cartell amb els conferenciants que es reuniran el 29 i 30 de setembre.
Cartell amb els conferenciants que es reuniran el 29 i 30 de setembre. | M.R.

Amb motiu del 30è aniversari de l’obertura de la seva clínica dental, la Policlínica Dental Rogé, el doctor Michel Rogé organitza una sèrie de conferències internacionals que tracten del futur i de l’evolució d’aquesta professió. Un total de 13 xerrades, on l’especialista porta a Andorra per primera vegada esdeveniments d’aquesta casuística: «L’objectiu és obrir la porta a què es pugui organitzar un congrés internacional anual d’odontologia a Andorra», menciona Rogé.

El centre d’oci integral Unnic serà l’encarregat d’acollir durant els dies 29 i 30 de setembre a tots els conferenciants i públic interessat que hi vulgui assistir, en horari de 09.00 a 19.00 hores i de 09.00 a 13.30 hores, respectivament. L’entitat bancària Creand és el principal espònsor amb el qual compta aquest esdeveniment, sota la col·laboració del Govern a escala turística. Segons informen, la institució governamental posa a disposició dels assistents un guia turístic pel Principat durant els dies mencionats, donant finalment les activitats per acabades el diumenge amb una excursió a l’estació d’esquí de La Rabassa. 

Alta representació d’Espanya, França i Portugal

S’espera que la cita reuneixi a prop d’un centenar d’especialistes odontològics de tot el món, entre els quals destaquen diversos professionals d’Espanya, França i Portugal. A més, també es deixaran veure alguns d’andorrans, com la doctora Helena Martí —la qual forma part de l’equip de Dental Roge — o el doctor Vincent Clos, ambdós conferenciants. 

Pel que fa a la resta d’experts que oferiran els seus coneixements al gran públic, es troben el Dr. Serge Armand (Toulose), el Dr. Fabrice Baudot (Montpellier), el Dr. Phillipppe Colin (Montpellier), el Dr. Omir Bushati (Albània), el Dr. Telo Iceta (Londres), el Dr. Jean François Lasserre (Bordeaux), el Dr. Ernest Lucas (Londres), el Dr. Tidu Manko (Londres) i el Dr. Guillaume Sabathier (Montpellier). 

La xerrada del doctor Rogé versarà al voltant com els avanços científics estan canviant la forma d’entendre l’estètica i les pròtesis dentals. Sota el títol 40 anys d’evolució en estètica dental, l’odontòleg es pregunta si hauríem de qüestionar els valors i referències del passat per endinsar-nos cap a un nou univers, on la tecnologia i els nous materials són considerats portadors d’excel·lència, o si, per contra, hauríem de continuar esforçant-nos per combinar tradició i avantguarda amb l’objectiu de preservar millor la creativitat de la clínica i la singularitat del pacient. 

Trajectòria professional i personal dedicada a l’odontologia

Reconegut especialista en estètica i pròtesis dentals, el Dr. Michel Rogé sempre va tenir clara la seva vocació i és per això que des de fa molts anys es dedica amb passió a l’estudi i a la pràctica de l’estètica dental. A través d’un enfocament personal i una intensa formació acadèmica, així com diversos anys d’investigació i pràctica, Rogé treballa diàriament amb tot un equip de professionals per satisfer les necessitats de tot el seu ventall de clients. 

Amb una trajectòria a les espatlles de més de 20 anys, la Policlínica Dental Rogé està posicionada com una de les clíniques odontològiques  de referència a escala internacional, amb un equip de 20 professionals encapçalat per l’especialista del qual el centre porta el seu nom. Allà, el doctor Michel Rogé compta amb el seu propi gabinet, on combina la tecnologia d’avantguarda i les cures especialitzades per continuar oferint el millor servei, tal com ha anat fent al llarg de tots aquests anys. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT