PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els equips de la FAE aprofiten l’estada de pretemporada a Ushuaia

Les seccions femenina i masculina d’esquí alpí preparen la temporada de forma intensa

Per El Periòdic

Els equips femení i masculí d’esquí alpí de la FAE a Ushuaia, Argentina.
Els equips femení i masculí d’esquí alpí de la FAE a Ushuaia, Argentina. | FAE

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) prossegueix amb les seves estades de pretemporada a l’hemisferi sud. Aquesta vegada, les seccions d’esquí alpí masculina com femenina s’han reunit a Ushuaia, Argentina, per continuar els preparatius per a la propera campanya amb jornades d’entrenament d’elevada intensitat.

L’equip femení ha estat entrenant aquests dies alternant jornades d’eslàlom amb jornades de gegant, principalment amb Carla Mijares, Íria Medina i Clàudia Garcia. Així mateix, Jordina Caminal, esquiadora de velocitat, ha pogut fer també diverses sessions de supergegant. L’equip va iniciar el viatge de tornada a Andorra.

Per la seva part, l’equip masculí, amb Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella han sumat durant el temps que estan a Ushuaia tres primers dies d’eslàlom per preparar les dues jornades de competició que ja van disputar. Després van tenir un dia de descans i ahir van finalitzar un bloc de cinc dies de gegant. Dijous van descansar i ara està previst tornar a fer un bloc de gegant «perquè aquí a Ushuaia tenim més possibilitats d’entrenar-ho que no quan anem al nord, a Kaabdalis», segons va explicar el responsable tècnic, Beauviel, a més de què segurament l’equip tindrà alguna sessió de supergegant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT