PUBLICITAT

Andorra la Vella

Eder Sarabia: «Seria un error que l’última victòria ens relaxés»

L’FC Andorra rep la visita a casa d’un Reial Sporting de Gijón amb identitat, sòlid i recanvis de garanties

Per Joan Jiménez

Eder Sarabia en la roda de premsa d’ahir a l’estadi Nacional.
Eder Sarabia en la roda de premsa d’ahir a l’estadi Nacional. | FC Andorra

L’FC Andorra, després de trencar la dinàmica de tres derrotes consecutives amb un gol de penal a casa de Julen Lobete contra el Reial Oviedo, rep avui la visita de l’altre club asturià de LaLiga Hypermotion, el Reial Sporting. Els de Gijón arriben al Nacional en zona de play-offs després de guanyar a Tenerife i Burgos i empatar en el derbi d’Astúries en les darreres tres jornades. El conjunt d’Eder Sarabia voldrà iniciar una dinàmica de dues victòries consecutives, atorgant així més confiança a l’afició tricolor després de les tres últimes derrotes i la victòria in extremis en un esbojarrat matx en la darrera jornada.

Eder Sarabia va comparèixer en roda de premsa explicant que «veig diferències entre l’Sporting de l’any passat i aquest. Crec que ara el míster ha aconseguit donar-li la identitat que ell vol i ser un equip sòlid». L’estrateg tricolor va valorar el fet que el conjunt de Gijón presenta «un plantejament clar», la valentia ofensiva i defensiva i la voluntat de tenir la possessió de pilota, que exigirà als del Principat «una molt bona versió per extreure un bon resultat». L’entrenador va ressaltar la qualitat dels jugadors sportinguistes, a més de destacar el gran fons d’armari amb el qual compta l’entrenador rival, Miguel Ángel Ramírez, amb jugadors com Villalba, exvalencianista.

Sarabia va comentar també les sensacions després dels últims resultats de l’equip, tant dins com fora del camp, explicant que «ens serveix d’aprenentatge» a l’hora de mesurar les expectatives i que «seria un error que la victòria de l’altre dia ens permeti relaxar-nos».

Respecte a les alternances en l’11 titular, destacant el canvi de la porteria l’estrateg tricolor va valorar la primera actuació del porter Dani Martin, qui va mantenir la porteria a zero contra l’Oviedo. «Vaig tenir una xerrada molt bonica amb ell abans del partit, on li vaig transmetre que no esperava que estigués al 100%, perquè des de la seva sortida de Gijón, el fitxatge amb el Betis, tants diners que va costar, tota la projecció que ell tenia, la selecció espanyola... Tot el que ha viscut en els últims anys segurament ha estat una cosa que ell potser no esperava viure-ho d’aquesta manera. Aleshores, ara estem intentant que ell torni a tenir el gran nivell que té», va estipular Sarabia. El tricolor va fer èmfasi també en els bons partits de Diego Alende i González. Així i tot, l’entrenador no preveu tantes rotacions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT