PUBLICITAT

Gutiérrez i Juarez, al gegant de la Copa d'Europa de l'Avet

  • L'austríaca Depauli i la italiana Agerer són les favorites a la victòria
EL PERIÒDIC
SOLDEU

Periodic
A l'esquerra, Sofie Juarez a la sortida dels entrenaments d'ahir, i a la dreta, l'aspecte que té la pista Avet de Soldeu que avui acull la gran cita europea Foto: GRANDVALIRA

Avui la pista Avet de Soldeu a Grandvalira acull el gegant de la Copa d'Europa femenina d'esquí alpí amb doble presència andorrana, ja que Mireia Gutiérrez i Sofie Juarez estaran a la sortida per tal de fer front a les dues mànegues previstes. La primera sortida serà a les 9.30, mentre que la segona serà a les 12.30.

Els objectius andorrans són discrets per avui. La Mimi tindrà la cita amb la seva especialitat demà, amb l'eslàlom -el millor resultat va ser la 9a plaça a Polònia- i avui intentarà fer-ho el millor possible. Pel que fa a Juarez, serà una bona ocasió per acumular experiència. Com a obridors aquest matí hi seran les andorranes Carmina Pallàs, Sara Raméntol, Carla Altimir i un noi, Joan Verdú.

Avui entren en pista 58 corredores de 13 països, tot i que han arribat a Soldeu 63 esquiadores. Ahir, després dels entrenaments lliures, les corredores van destacar el bon estat de la pista, on s'ha treballat seguint les exigències de Copa del Món.

L'estadi Avet ja està marcat per ser escenari de l'eslàlom gegant avui, i de l'eslàlom demà. En el primer dia de Copa d'Europa, destaquen corredores com l'austríaca Depauli, la italiana Agerer i la sueca, Sara Hector, entre altres. Aquestes esquiadores estan fent bons resultats en Copa del Món. Jessica Depauli, de l'equip austríac, encapçala la classificació general de Copa d'Europa amb 1.152 punts i és tercera en la classificació d'eslàlom gegant. Depauli suma ja 10 victòries en Copa d'Europa i és la vigent campiona del món júnior en eslàlom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT