PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts amb 1.940 paquets de tabac de contraban

El tabac comissat superava els 7.000 euros

Per El Periòdic

Imatge de la comissaria de la Policia
Imatge de la comissaria de la Policia | Policia d\'Andorra

La Policia ha detingut aquesta setmana un total de 10 persones per delictes contra l'ordre socioeconòmic, la seguretat col·lectiva i la salut pública.

La primera detenció es va produir dilluns a les 02.00 hores a la frontera del DCNJ de Portà, on els agents van arrestar un home i una dona de 50 i 30 anys per contraban. Els detinguts van ser controlats pels agents de la Duana Andorrana amb una quantitat de tabac superior a la permesa. En fer el recompte es van decomissar 1940 paquets de tabac que duien a l'interior del maleter del turisme, amb un valor total de 7.167,33 euros.

La resta de detencions s'han produït per conduir sota l'efecte de l'alcohol o les drogues, dels quals dos d'ells també per un delicte contra la salut pública. Cinc homes i una dona amb edats compreses entre els 23 i 54 anys, van ser arrestats per conduir amb taxes superiors a 0,80g/l. La taxa més elevada ha estat de 2,54g/l.

Dos homes de 34 i 38 anys van ser detinguts per donar positiu a la prova de tòxics salivar, a més de trobar-se en possessió de 0,9 i 1,1 grams de cocaïna respectivament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT