PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’absoluta femenina enceta la Nations contra un rival «físic i endreçat tàcticament»

El seleccionador assenyala que arriben amb molta il·lusió i celebra el creixement de la base

Per Pol Forcada Quevedo

Un instant de l’entrenament de la selecció a Moldàvia.
Un instant de l’entrenament de la selecció a Moldàvia. | FAF

La selecció absoluta femenina torna aquesta tarda a competir en una cita oficial europea i enceta a les 17.00 hores el seu pas per la UEFA Nations League. El primer rival de les tricolor serà Moldàvia, que les rebrà al Complexul Sportiv Raional Orhei, un combinat «físic, molt endreçat tàcticament i amb més experiència, cosa que compensarem amb la il·lusió», va assenyalar el seleccionador José Antonio Martín ‘Guti’ celebrant la tornada a la competició oficial: «Serà un dia especial, fa molt de temps que esperàvem aquest moment».

Les andorranes arriben amb una bona preparació, amb tres victòries consecutives, i el d’avui serà un duel per a poder-se mesurar contra un conjunt «sobre el paper bastant igual que nosaltres», va comentar ‘Guti’. Per la seva part, Marina Fernández va explicar que «els duels de preparació ens han servit bastant, hem crescut com a selecció». En aquest sentit, seleccionador i jugadora van destacar la feina que s’està fent des de la base: «Van picant fort i des de l’ENFAF s’està treballant de valent, cal aprofitar aquesta embranzida», deia l’entrenador, mentre que Fernández va indicar que «ve una base important darrere, que ens dona cabuda a què hi hagi moltes més noies seleccionables i que hi hagi més competitivitat». «La feina ben feta es nota i esperem que així sigui per molts anys més», va finalitzar la també ambaixadora del futbol femení a Andorra.

Finalment, i demanat per l’estat de les jugadores, el seleccionador va esmentar que arriben amb molta il·lusió, ganes de competir i de mesurar-se «contra un rival que de ben segur ens posarà les coses difícils», abans d’acabar amb un: «A lluitar-ho».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT