PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

‘Pedres’, fruit de l’edició de ‘La Llançadora’ d’aquest any

Es representarà el 28 de setembre a les 20.00 hores

Per El Periòdic

L’actriu i protagonista de l’espectacle ‘Pedres’, Marta Pelegrina.
L’actriu i protagonista de l’espectacle ‘Pedres’, Marta Pelegrina. | Comú d’Encamp

La 5a edició del projecte de suport a l’emprenedoria juvenil La Llançadora ha donat com a resultat l’espectacle teatral ‘Pedres’, que es representarà el 28 de setembre, a les 20:00 hores, a la sala de festes del Complex d’Encamp. L’acte estarà obert a tothom i és gratuït.

La Llançadora es va crear des del Punt d’Informació Juvenil del Comú d’Encamp amb l’objectiu d’impulsar i donar a conèixer l’obra artística dels creadors més joves, tot posant-los en contacte amb referents del sector perquè poguessin acompanyar-los en un projecte personal, ja fos en l’àmbit de la pintura, el dibuix, el grafit, la fotografia, la música, la dansa, el teatre o l’escultura.
Enguany, la jove que ha afrontat aquest repte de creació ha estat Marta Pelegrina, que ha comptat amb l’acompanyament i la tutorització de l’artista Irina Robles, actual professora i directora de L’Animal Escola de Teatre i directora artística de la Jove Companyia Nacional d’Andorra.

La Marta i la Irina tenen un vincle des de fa molts anys com a alumna i professora. Sempre han estat vinculades artísticament en àmbits com L’Animal Escola de Teatre, la Jocand o ‘Els Pastorets’, entre d’altres. Ambdues asseguren que el fet «de poder tornar-nos a trobar treballant des d’aquesta experiència de creació i d’experimentació suposa un repte apassionant per les dues, per continuar sumant, creixent i desenvolupant-nos com artistes, amb el valor que pot aportar cadascuna a l’espectacle: joventut i experiència al servei de la creació».

Resultat del projecte/ El resultat de setmanes de creació ha donat com a fruit l’espectacle teatral ‘Pedres’ on Pelegrina investiga sobre l’ofici d’actriu i els prejudicis que l’envolten. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT