PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La gent gran demana una plaça del Poble «dinàmica»

Astrié consulta a les persones de la tercera edat sobre el projecte

Per El Periòdic

El cònsol major de la capital, David Astrié, ahir a la Llacuna.
El cònsol major de la capital, David Astrié, ahir a la Llacuna. | Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Ahir, al centre cultural de la Llacuna, el cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, acompanyat pel cònsol menor, Miquel Canturri, van compartir el projecte de remodelació de la plaça del Poble de la capital amb la gent gran per a consultar les seves perspectives i demandes respecte al projecte. Astrié va mostrar el projecte en diapositives a les persones de la tercera edat mentre els assistents li transmetien els seus dubtes i les seves exigències.
El cònsol major va declarar que les perspectives del col·lectiu són necessàries per enriquir el projecte des d’un inici. La iniciativa de remodelació de la plaça del Poble es troba en una fase d’avantprojecte, pel qual Astrié veu factible afegir les demandes sol·licitades de les persones de la tercera edat en aquestes fases inicials.

El conseller de la gent gran, Andreu Pedra, va fer unes declaracions davant dels mitjans on exposava que el col·lectiu desitja «una plaça molt dinàmica on hi hagi arbres, bons seients i un espai pels infants». El conseller va especificar que «actualment, a la plaça del poble, hi ha molt ciment. És a dir, hi ha molt espai, però a escala visual és pobre. Jo crec que es pot millorar moltíssim», per tant, «s’ha de remodelar tot, que hi hagi verdor, amb coses cobertes perquè el sol pugui estar cobert i seients, perquè la gent es pugui trobar i fer les seves activitats».

El projecte de la plaça del Poble d’Astrié es compon de dos pisos i comptarà amb un local que servirà de sala d’estudi amb taules i ordinadors per a joves. En aquest espai, la gent gran va demanar que s’adequï perquè el col·lectiu també pugui utilitzar aquesta nova sala.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT