PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Portes obertes a les activitats dirigides dels centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa

La iniciativa estarà en funcionament del dilluns al divendres de la setmana vinent

Per El Periòdic

L'activitat dirigida de Cycling a la terrassa del nou gimnàs del Complex Esportiu d'Encamp.
L'activitat dirigida de Cycling a la terrassa del nou gimnàs del Complex Esportiu d'Encamp. | Comú d\'Encamp

Els centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa ofereixen jornades de portes obertes del 25 al 29 de setembre per assistir a les activitats dirigides incloses en els programes de cada instal·lació. Segons van informar des del comú, la iniciativa permetrà als ciutadans provar les diferents modalitats disponibles i incentivar així la pràctica esportiva.

Entrant al detall del programa d’activitats dirigides, contempla un total de 12 modalitats esportives, repartides entre els dos centres esportius, entre elles: Cross training, Pilates, Suspensió, Sumba, Tonificació, Combat, GAC, Mobilitat, Cycling, Aiguagim, Core i Cycling virtual. L’abonament dona dret d’accés a qualsevol modalitat tant a Encamp com al Pas de la Casa.

En relació amb la durada de les classes, és de 45 minuts i es fan cada dia menys els festius i caps de setmana. A les activitats hi poden assistir els majors de 16 anys que no presentin cap mena de contraindicació mèdica i els menors d’edat han d’anar sempre acompanyats d’un adult. Per assistir a les portes obertes s’ha de fer reserva prèvia i cada usuari podrà reservar només una plaça.

Un cop finalitzi la jornada de portes obertes, a partir de l’octubre, el cost de les activitats dirigides durant tota la temporada tant a Encamp com al Pas de la Casa serà de 4,30 euros cada classe per als socis dels centres esportius i de 5,40 euros per als no socis.

Pel que fa als abonaments, el mensual serà de 31,80 euros per als socis, 36,70 per als no socis i 20,80 per als majors de 65 anys que disposin de la targeta magna. L’abonament trimestral serà de 82,90 euros per als socis, 95,50 euros per als no socis i 55 euros per als majors de 65 anys que tinguin la targeta magna.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT