PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Èxit de donació de sang a la Creu Roja Andorrana

385 persones han acudit al Centre de Congressos des de dilluns

Per El Periòdic

Persones al centre de donació.
Persones al centre de donació. | Creu Roja Andorrana

La campanya de sang organitzada des de dilluns al Centre de Congressos d’Andorra la Vella manté les dades del repte marcat per assolir, amb dades molt similars a les donacions registrades durant l’última campanya de donació. En el marc de les donacions, per donar sang han acudit 385 persones. D’aquestes totals, van resultar efectives 345.

Una vegada més, la valoració de la campanya és positiva i genera, per quarta vegada aquest 2023, bones perspectives de cara als resultats que es poden assolir en finalitzar la cinquena i última campanya, que està prevista pel mes de novembre. La ciutadania està cada vegada més conscienciada i donar sang s’està convertint en un hàbit saludable i solidari.

Creu Roja Andorrana agraeix novament la col·laboració del Super U-Centre Comercial Andorrà per la provisió de refrigeris i al Comú d’Andorra la Vella per haver cedit la Sala de Congressos. 

La pròxima crida per donar sang està prevista al novembre, concretament els dies 21,22 i 23 i el lloc on és farà la col·lecta per primera vegada serà al Lycée Comte de Foix. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT