PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Torna el Saló de la Gent Gran a Escaldes-Engordany

Aquest esdeveniment no es feia des del 2019 per la pandèmia de la Covid-19

Per El Periòdic

Imatge de la roda de premsa de la 12a edició del Saló de la Gent Gran.
Imatge de la roda de premsa de la 12a edició del Saló de la Gent Gran. | ANA/L.G

El Comú d’Escaldes-Engordany recupera el saló de la gent Gran després de l’aturada obligatòria a causa de la irrupció de la pandèmia del coronavirus. Així ho van presentar ahir la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, i la consellera de Gent Gran, Infància i Recursos Humans, Magda Mata, que van indicar que l’esdeveniment tindrà lloc el 4 i 5 d’octubre a la Sala del Prat del Roure i l’entrada serà gratuïta.

Així, van informar que la temàtica se centrarà en la intergeneracionalitat, per això «no només s’adreça a la gent gran, sinó que també poden venir cuidadors i familiars», explicava Gili, que remarcava que «les persones són importants per a nosaltres i evidentment la gent també ho és. Cuidar la nostra gent gran és essencial perquè avui són ells i demà serem nosaltres».

Des de la corporació, juntament amb el departament de Joventut i el projecte Ràmio, s’han organitzat diverses activitats per a tots els públics, com una flashmob, una actuació musical, un taller de vinyetes intergeneracional i un espectacle musical a càrrec de Cor de Rock d’Andorra. Cal destacar a més, que la iniciativa comptarà amb una exhibició de grups de guies canins de la policia, activitat de golf i tir amb arc al camp de futbol del Prat del Roure i dues xerrades sobre les voluntats anticipades al voltant de l’art del vaticà a càrrec de Creand Fundació.

Una de les novetats de la dotzena edició del Saló de la Gent gran és el canvi de format: fins al moment es duia a terme durant tota una jornada i enguany passa a dividir-se entre els dies 4 i 5 d’octubre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT