PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El circuit Red Bull, cita decisiva per a Vinyes a la Porsche 911 GT3 Cup

El pilot andorrà mai ha corregut en aquest circuit i es jugarà un podi en el PCCB

Per El Periòdic

Vinyes al volant del Porsche 911 GT3.
Vinyes al volant del Porsche 911 GT3. | FotoEsport

Joan Vinyes farà el llarg desplaçament fins a Spielberg (Àustria) amb l’objectiu de confirmar la tercera posició que ara mateix ocupa en el provisional de la categoria PRO-AM del PCCB 2023, encara que sense obviar la possibilitat de millorar una plaça en l’esmentada classificació depenent de com es desenvolupin les últimes carreres de la temporada del certamen. «És evident que el cap de setmana tindrà connotacions particulars per diversos motius. És un escenari que no coneixem i ens juguem un podi en el PCCB», va explicar Vinyes.

La disputa del ROUND 6 del PCCB coincidirà en el traçat austríac amb diversos campionats de la marca de Stuttgart, a més de, com a certamen estrella del meeting, el Deutsche Tourenwagen Masters (DTM), un dels campionats de turismes mítics del calendari internacional.
Vinyes debutarà en el traçat de Red Bull demà a partir de les 12.40 hores, amb la disputa dels primers 40 minuts d’entrenaments lliures. La mateixa jornada, a partir de les 17.10 hores, s’obrirà el pit-lane per a iniciar la segona oportunitat que tindran els equips, per a continuar millorant la posada a punt de les seves mecàniques.  

La jornada del dissabte serà la decisiva. A les 09.30 hores s’iniciaran els 35 minuts d’entrenaments oficials, que posaran l’ordre a les graelles de sortida de les carreres. La carrera u es correrà el mateix dia a partir de les 16.40 hores, mentre que la segona començarà a la mateixa hora, però del diumenge.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT