PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tere Morató lidera el debut d'Andorra en la Women Nations League

La selecció nacional s'estrenarà demà a Moldàvia

Per El Periòdic

La selecció femenina i el cos tècnic, abans de marxar a Moldàvia.
La selecció femenina i el cos tècnic, abans de marxar a Moldàvia. | FAF

La selecció nacional femenina s'estrenarà demà en la Women Nations League a Moldàvia. Ahir, la Federació Andorrana de Futbol va fer pública la convocatòria que lidera, com era d'esperar, la davantera del Vila-real, Tere Morató. Entre les seleccionades hi ha una feliç notícia, ja que la portera Alexandra Cardoso, que ha patit diverses lesions en les darreres temporades, tornarà a vestir l'elàstica de la selecció nacional. Sota pals l'acompanyaran la jugadora del Pirineus, Luna Marcet, i la de l'ENFAF, Ainara Ruiz.

Pel que fa a la defensa, la futbolista de la Universitat d'Iowa Western, Neus Rosas, serà un dels pilars, acompanyada per la jugadora del Fontsanta Fatjó, Maria Moles. Completant la rereguarda hi haurà les jugadores de l'ENFAF Laia Sin, Bibiana Gonçalves i Paula da Silva. Al mig del camp, José Martín 'Guti' ha optat per Maria da Cruz, Èrica Gonçalves, Laia Solé i Míriam Tizón (ENFAF), juntament amb Marina Fernàndez (AEM), Íria Domínguez (Seagull) i Sònia Carrancà (Women's Soccer School Barcelona).

Finalment, per la davantera, juntament amb Tere Morató, hi haurà la futbolista del Niça, Maria Ruzafa, i les davanteres de l'ENFAF, Noa Gallinat, que és la més jove de la convocatòria, i Cristina Lacour, que debuta amb la selecció absoluta. Per davant, el matx a Moldàvia, i l'esperat debut oficial al país, que serà dimarts, a les 19.00 hores, contra Letònia, informa l'ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT