PUBLICITAT

Unnic perfila el seu menú de tardor

El xef executiu Nazario Cano ja ha definit les propostes nadalenques per a empreses i particulars

Per El Periòdic

El restaurant d'Unnic.
El restaurant d'Unnic. | ANA/M.P.

El xef executiu amb Estrella Michelin d'Unnic Andorra, Nazario Cano, ja ha deixat veure la nova oferta gastronòmica que el centre d'oci integral oferirà els pròxims mesos al públic. Aquesta tindrà com a protagonista els plats de cullera i els productes de caça, després d'una exitosa temporada d'estiu que ha comptat amb la visita d’un nombrós públic estranger i majoritàriament clients francesos.

D'aquesta manera, Cano ha posat en relleu que en els nous menús més imminents "hi haurà plats principals com els guisats, els brous de bacallà amb cigrons o les mandonguilles amb sèpia guisades", afegint que "els productes de caça populars del territori i els aliments a la graella completaran la proposta de tardor, sense oblidar-nos però del peix i del marisc". 

Tanmateix, la confecció de la nova oferta gastronòmica no s'atura en la temporada de tardor, ja que el xef executiu i el seu equip també han definit un seguit de menús especials per Nadal. Cal destacar que aquest serà el primer any que Unnic Andorra encari l'època nadalenca des de l'obertura i les expectatives en restauració a hores d'ara són força positives: "S’ha treballat una oferta amb diferents menús per a tots els públics que es presentarà els propers dies i on podrem trobar una cuina més local, sobretot més afrancesada", ha explicat Cano, fent èmfasi en el fet que "un dels reptes principals serà l'acollida d'esdeveniments, dinars i sopars d’empresa, així com per grups de persones, amics i famílies". 

Així doncs, la idea per part de Cano i el seu equip és oferir una proposta diferenciada dels mesos anteriors, posant especial atenció en els menús que es presentaran per Nadal i Cap d'Any, però també en l'oferta addicional d’espectacles que ofereix Unnic Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT