PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Èxit dels campaments per a nens ucraïnesos

S’han dut a terme activitats socioculturals, d’oci i diversió

Per Joan Jiménez

El grup de joves que han clos la seva estada a Andorra.
El grup de joves que han clos la seva estada a Andorra. | Creu Roja Andorrana

Fruit de la col·laboració entre Creu Roja Andorrana i Andorra Solidària i l’Associació d’Ucraïnesos s’ha dut a terme el primer campament internacional al país.

Durant dues setmanes, l’educació, els idiomes, el treball en equip, els jocs i moltes activitats lúdiques , han estat les protagonistes i el motiu de molts somriures per a un col·lectiu que està vivint situacions de guerra constants en el seu país d’origen.

Els campaments s’han fet amb una escola de Kiev on els alumnes d’entre 8 i 15 anys estan estudiant espanyol i francès. L’objectiu principal ha estat des d’un incii donar-los l’oportunitat de sortir del conflicte bèl·lic al qual es troba immers el seu país, on durant les nits pateixen estrès.

Durant aquestes dues setmanes, els nens i nenes han gaudit d’un programa d’activitats dissenyat per pal·liar els estralls de la guerra amb el descans, el suport, l’amor i la seguretat d’estar en un lloc sense cap altra preocupació que la d’aprendre, compartir i experimentar noves vivències i relacions socials.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT