PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obertes les inscripcions d’esport de la Massana

El Comú crea noves activitats de tenis taula, ball sensitiu o sevillanes

Per El Periòdic

Activitat de sevillanes per a la gent gran a la Massana.
Activitat de sevillanes per a la gent gran a la Massana. | Comú de la Massana

Les inscripcions per a les activitats esportives del Comú de la Massana, que començaran el pròxim mes d’octubre, ja estan disponibles.

D’una banda, la natació per a infants, des d’aquanadons fins al nivell verd, amb una setantena de places disponibles. Les inscripcions s’han de fer en línia a través de la web www.lamassana.ad. D’altra banda, les activitats per a la gent gran, amb unes 200 places, que inclouen des de dansa irlandesa a ioga o tai-txí. A més, enguany hi ha novetats com el tenis taula, les sevillanes o el ball sensitiu. Així mateix, es mantenen les activitats de sempre, com els tallers de memòria -amb tres grups, a causa de l’alt interès-, els balls en línia o les classes de zumba.

Les inscripcions es poden fer a la Casa Pairal. Pel que fa a les activitats culturals, l’Escola de Música va donar el tret de sortida al nou curs la setmana passada i la Capsa, ha encetat les classes avui mateix. D’altra banda, enguany l’Esplai de la Massana compta amb 148 infants inscrits, que estan atesos per una plantilla de quinze monitors. Les activitats d’estiu tant d’infants com de joves i gent gran es van tancar amb un balanç molt positiu, tant pel que fa al nombre d’inscrits com pel que fa a la satisfacció dels usuaris.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT