PUBLICITAT

Envelliment Saludable trenca records d’inscripcions

La campanya compta amb uns 700 participants registrats

Per Joan Jiménez

Un instant del taller d’smartphone.
Un instant del taller d’smartphone. | ANA / M.F.

Tret de sortida a la nova temporada del programa «Envelliment Saludable» de la Fundació Crèdit Andorrà a l’Espai d’Escaldes-Engordany destinat a dur a terme activitats per a la tercera edat. El responsable de l’Espai, Joan Casas, ha testificat avui que, com ja és habitual durant aquestes últimes campanyes, s’ha tornat a batre el rècord d’inscripcions. Segons Casas, «hem iniciat molt bé aquesta nova temporada de cursos i activitats aquí, al centre social de formació per a la gent major de 60 anys». El responsable ha explicat les novetats que presenta el programa en aquest nou curs, com són un taller de caràcter tecnològic i noves xerrades d’àmbit cultural «que han tingut molt bona rebuda», segons indicava Casas.

El responsable de l’Espai ha destacat el fet que, pel que fa a les inscripcions, «estem molt bé. Hem pogut gairebé desdoblar tots els cursos o classes, ja que abans no donàvem l’abast amb la nostra capacitat pel nombre d’inscripcions que hem tingut». I la veritat és que el programa torna a trencar records d’inscripcions, rondant la xifra de 700 participants registrats.

Casas ha emfatitzat el fet que, des de Creand Fundació, «fem aquests cursos perquè la gent vingui a passar una bona estona, però que al mateix temps aprenguin. Això ho valoren molt» els participants». En aquesta nova temporada, el programa estrena noves xerrades com la que s’està organitzant sobre Ràdio Andorra i el so del vinil abans de la digitalització. A més, destaca també la xerrada sobre salut i metodologies de com tenir un envelliment més saludable.

PUBLICITAT
PUBLICITAT